detector.media
25.03.2009 11:32
«Турбоатом» подав до суду на НТКУ

18 березня ВАТ «Турбоатом» подало до суду позов про захист ділової репутації та спростування поширеної Національною телекомпанією України недостовірної інформації. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Як повідомляється, приводом до позову стали виступи авторів та учасників програми «Громадська варта» від 26 лютого 2009 року. На думку компанії, у виступах було озвучено «неправдиву інформацію, котра зганьбила ділову репутацію ВАТ «Турбоатом», трудовий колектив та безпосередньо генерального директора заводу Віктора Суботіна» - зокрема про якість керування підприємством, його стан та невиплату акціонерам дивідендів. Це, згідно до повідомлення, «сприяє формуванню негативної суспільної думки, підриває довіру до діяльності підприємства з боку замовників та ділових партнерів ВАТ "Турбоатом" на українських та закордонних ринках».

 

Відтак «Турбоатом» вимагає від НТКУ спростування неправдивої інформації, що прозвучала у телеефірі, а також відшкодування моральної шкоди. У юридичній службі підприємства «Телекритиці» уточнили, що сума цього відшкодування символічна - 1 гривня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY