detector.media
23.03.2009 13:17
Богдан Логвиненко вестиме блогерську програму на Першому каналі
Богдан Логвиненко вестиме блогерську програму на Першому каналі

На Першому національному готується до ефіру нова розважально-пізнавальна щотижнева програма «3108» із Богданом Логвиненком.

 

«31 серпня відзначається Всесвітній день блоґера. Число 3108 за особливого написання утворюють назву «Blog»: трійка нагадує велику латинську «В», 108 - латиницею log», - пояснили цю назву «Детектор медіа» творці програми. До того ж, ведучий програми Богдан Логвиненко (B.LOGvynenko; на фото) - блогер і засновник соціальної мережі «Сумно?», присвяченої українській культурі та мистецтву. Запуск програми планується на кінець квітня - початок травня 2009 року. 

 

25-хвилинна програма являтиме собою відеоблог з усіма його ознаками. Таким чином Національна телекомпанія хоче залучити до дискусії на актуальні теми якомога більше користувачів інтернету. Спочатку теми виводитимуться на сайт програми 3108.com.ua, а потім найцікавіші з них переходитимуть у обговорення із відомою особистістю у 25-хвилинний відеоролик, який і транслюватиме Перший національний.

 

«Мета програми - показати героя у новому, а іноді й несподіваному для глядача ракурсі, - розповіла керівник проекту Людмила Рябчук. - Так, наприклад, Олег Скрипка - байкер, а Фома із гурту «Мандри» захоплюється подорожуваннями автостопом, письменниця Лариса Денисенко - активна інтернет-користувачка і відома блогерка. Фактично, кожна публічна людина має своє унікальне хобі чи захоплення. Зірки готові поділитися з нами деякими своїми секретами та разом з ведучим нашої програми продемонструвати свої неординарні вміння і приховані таланти».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY