detector.media
19.03.2009 12:20
НАМ з ІТК запустили сайт, присвячений впровадженню цифрового мовлення в Україні

Незалежна Асоціація телерадіомовників (НАМ)  та Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) відкрили спільно розроблений сайт, який присвячений питанням впровадження цифрового мовлення в Україні. Про це повідомляє прес-служба ІТК.

 

Сайт розміщений за адресою www.digitaltv.net.ua та, за задумом, міститиме інформацію про «усі новини та події, які стосуються впровадження цифри в Україні та за її межами».

 

Довідка

 

Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) - найбільше галузеве об'єднання недержавних теле- та радіокомпаній з усіх регіонів України. В НАМ функціонують пять підрозділів, чиїм завданням є реалізація основних завдань діяльності Асоціації: Центр Законодавчих ініціатив, Правовий центр, Маркетинговий центр, Навчальний центр, Прес-центр.

 

Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) - це галузева асоціація, що представляє інтереси телевізійного ринку України. ІТК об'єднує телеканали «Інтер», «1+1», Новий, ICTV, СТБ, канал «Україна», ТЕТ, НТН, М1, М2, ТОНІС, Мегаспорт. Крім того, членами асоціації  є  рекламні агенції Publicis Groupe Media (раніше DMD&B/Starcom MediaVest Group), Provid/BBDO, Іnіtіatіve medіa та FCB MA, а також великі рекламодавці: українські представництва Coca-Cola, Unilever та Procter&Gamble та Gillette в Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY