detector.media
13.03.2009 13:29
31 березня - Міжнародна практична конференція «Цифрові технології трансляції телеконтенту на шляху до 2012-го. Україна і Польща: підсумки, плани, реалії»
31 березня 2009 року за офіційної підтримки Відділу сприяння торгівлі й інвестиціям Посольства Республіки Польща в м. Києві пройде Міжнародна практична конференція «Цифрові технології трансляції телеконтенту на шляху до 2012-го. Україна і Польща: підсумки, плани, реалії».
 
На першій і другій сесіях конференції за участі представників державних органів двох країн розглянуть поточну ситуацію з упровадженням цифрового мовлення, а також питання частотного планування.
 
З українського боку в обговоренні візьмуть участь представники Державної адміністрації зв'язку, Національної комісії з питань регулювання зв'язку, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, Державного комітету з телебачення і радіомовлення,  Укрчастотнагляду, а також Одеської національної академії зв'язку й Інституту телебачення і радіоелектроніки.
 
З польського боку очікується участь представників Департаменту телекомунікацій Міністерства інфраструктури, Управління електронними комунікаціями, Національної ради телерадіомовлення і Державного дослідницького інституту зв'язку.
 
Доповідачами будуть представники Концерну РРТ (Україна), АТ «Левіра» (Естонія), «Поверхность ТВ» (Україна), Університету Аль-Баас (Сирія), компанії «Воля» (Україна), ВАТ «Укртелеком» (Україна).
 
За додатковою інформацією звертайтеся до Ольги Авериної +38 (044) 501-02-09, oaverіna@eebc.com.ua, а також на сайт.
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY