detector.media
13.03.2009 10:30
Російський президент незадоволений якістю контенту та духовними орієнтирами телебачення
Російський президент незадоволений якістю контенту та духовними орієнтирами телебачення
Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв вважає за необхідне приділяти більше уваги якості інформації, що транслюється по телебаченні, повідомляє сайт російської Національної асоціації телерадіомовників
 
«Вплив ЗМІ в будь-якому суспільстві носить виключний характер, а ми живемо в дуже інформаційно насиченому світі. Інформація може бути благом, але вона може приносити шкоду», - сказав Медведєв на засіданні президії Державної ради і Ради при президенті із взаємодії з релігійними об’єднаннями, закликавши «розібратися в цих питаннях».
 
«Ми повинні думати про якість інформаційного потоку», - сказав Дмитро Медведєв, зазначивши, що діяльність 5-7 всеросійських каналів «викликає великі запитання та нарікання з погляду якості матеріалу та інформації, що в ньому міститься». «У нас відкрите суспільство, немає ідеологічного відділу ЦК Компартії, але в цьому є і певні небезпеки. Якщо в кожному домі буде по 20-30 або й по 100 каналів та вільний доступ в Інтернет – а це питання кількох років, - то, звісно, це привід уважніше поглянути на законодавство в цій сфері та духовні орієнтири, які існують у сучасному світі, на нашу духовну культуру, яка певною мірою перебуває у пригніченому стані», - сказав він.
 
Водночас Медведєв закликав не робити з його слів «предметних висновків», проте наголосив, що «ці процеси вимагають якомога більш вдумливого ставлення з боку держави, громадянського суспільства та релігійних об’єднань».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY