detector.media
06.03.2009 11:34
Газета «Пульс Києва» шукає нових інвесторів і готується до скорочення
Безкоштовна газета «Пульс Києва», яка з’явилася на київському ринку восени 2008 року, шукає нових власників. За інформацією джерел «Детектор медіа», попередні інвестори відмовилися від подальшого фінансування проекту.
 
Наразі наклад видання нібито скорочений. Останню зарплату співробітники видання отримали за грудень. Їх попередили, що у найближчому майбутньому штат видання (близько 70 осіб) можуть значно скоротити.
 
Директор видавця видання ТОВ «Медіа поінт» Олег Лисенко підтвердив інформацію про небажання власників фінансувати проект та про затримку зарплатні. «Так, є такі проблеми, і наразі ми шукаємо нових інвесторів. Ведемо переговори з кількома організаціями та групами потенційних інвесторів», - повідомив він.
 
На питання про те, який «запас міцності» є у газети, він відповів, що папір, друк та розповсюдження газети наразі окупаються за рахунок реклами, тому газета може виходити без додаткового фінансування довго. Інвестиції потрібні для оплати функціонування офісу, зарплат та для розвитку.
 
Нагадаємо, власником видання вважався народний депутат Василь Горбаль, проте пан Лисенко не підтверджує цю інформацію, наголошуючи на формулюванні «група українських інвесторів».
 
Нагадаємо, у грудні та січні було закрито дві безкоштовні газети – «Обзор» та «15 минут». Експерти припускали, що інші видання сегменту – «Вечерком», «Пульс Києва» та «Газета нашего района» - тепер зможуть розраховувати на більші рекламні надходження. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY