detector.media
04.03.2009 12:35
12 березня на «Інтері» - матч «Динамо» (Київ) - «Металіст» (Харків)
12 березня на телеканалі «Інтер»  уболівальники зможуть побачити матч «Динамо» (Київ) - «Металіст» (Харків). Уперше дві українські команди боротимуться між собою за вихід у 1/4 фіналу Кубка УЄФА. глядачі зможуть побачити матч
 
Вперше в 1/8 фіналу Кубка УЄФА вийшли відразу три наші команди - і вперше на шляху до еврокубка двоє з них зіграють між собою. Це означає, що місце в 1/4 фіналу Україні гарантовано. У прямому ефірі матч транслюватиме телеканал «Інтер», який володіє ексклюзивним правом на трансляцію.
 
Початок - о 18.50.
 
Матч «Динамо» (Київ) - «Металіст» (Харків) відбудеться на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановского. Відповідний двобій, що його також покаже «Інтер», буде проведений рівно через тиждень - у четвер, 19 березня, о 18.50.
 
Коментувати двобої будуть Ігор Циганик і Роберто Моралес - футбольні коментатори, що ведуть програми «Відверто про футбол» (канал «Мегаспорт»).
 
Ігор Циганик зазначає: «Це унікальний випадок в історії єврокубкової дуелі, коли жереб зводить двох команд із України. Нічого подібного не відбувалося ні в українському, ні в радянському футболі... Так само ще жодного разу за роки незалежності України наша команда не пробивалася у чвертьфіналу Кубка УЄФА».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY