detector.media
03.03.2009 19:05
Рекламу в журналі ОК! продаватиме агенція Angel Communicable
Рекламна агенція Angel Communicable здобула право продавати рекламу в глянцевому журналі ОК!, який з березня 2009 року видаватиме в Україні видавничий дім «Бардо» (журнали «Zефир», «ZеСмайл»). Про це повідомляє офіційний сайт рекламної групи Angel Communicable.
 
Ціни зафіксовані в євро. Вартість однієї шпальти реклами становить 4 тис. євро. Найдорожче коштують четверта сторінка обкладинки і перший розворот – 7 тис євро. За фіксацію позиції встановлена націнка 15%.
 
Як повідомляється в прайсі, журнал «ОК» виходитиме двічі на місяць російською мовою загальним накладом 25 тис. примірників.
 
Рекламна агенція Angel Communicable входить до однойменної групи компаній та продає рекламу в друкованому проекті Newspapers Direct. Інший сейлз-хаус групи – Angel Media S.H. – реалізує рекламні можливості телеканалу «Київська Русь Телебачення», а також займається регіональним розміщенням реклами в ефірі каналів «Інтер», «1+1», Новий канал і ТРК «Україна». Angel Communicable Group очолює Олексій Сєрков – президент Асоціації продюсерів України, екс-директор РА «Стиль-С» і сейлз-хаусу «Стиль С+».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY