detector.media
03.03.2009 18:04
Богдан Кутєпов іде з ТВі
<strong>Богдан Кутєпов іде з ТВі</strong>
Ведучий проекту «Знак оклику» на телеканалі ТВі Богдан Кутєпов залишає канал.
 
Як повідомив Богдан у своєму блозі на «ТК», після посту «Странности Княжицкого» в блозі Миколи Кузякіна на «ТК» на ТВі здійнялася «справжня істерика». За інформацією «ТК», на каналі було проведене службове розслідування з приводу публікації, в якій ідеться про ремонтні роботи в офісі ТВі. «Максимально урізати ресурси для колективу і телевиробництва; натомість ні в чому не відмовляти собі в особистих потребах – ось реальна політика українських топ-менеджерів. Бог їм суддя. У кожного своя дорога. І мені з цими хлопцями – не по дорозі точно. Дістало все це. До побачення, телебачення!», – написав у своєму блозі Богдан Кутєпов.
 
Генеральний директор ТВі Микола Княжицький зазначив, що розставання з ведучим відбулося «за обопільною згодою», однак відмовився коментувати причини. Наразі невідомо, хто вестиме проект «Знак оклику». «Ми ведемо переговори з різними ведучими. Група залишається, програма буде виходити. Можливо, найближчу суботу чи дві вона не вийде, поки ми ведемо переговори. Але журналісти готуватимуть майбутні сюжети, а потім програма поновить вихід», – розповів пан Княжицький.
 
Програма журналістських розслідування «Знак оклику» стартувала на ТВі 18 жовтня і виходить щосуботи о 21:00. До приходу на ТВі Богдан Кутєпов працював на телеканалі СТБ ведучим і журналістом проекту журналістських розслідувань «За Вікнами», звідки був звільнений через конфлікт з топ-менеджментом (офіційне формулювання – за прогул).
 
«Детектор медіа» поки що не вдалося зв’язатися із Богданом Кутєповим і отримати від нього детальніші коментарі.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY