detector.media
24.02.2009 12:14
Хакер Дмитро Голубов створює Інтернет-партію України
Хакер Дмитро Голубов створює Інтернет-партію України
Одеський хакер Дмитро Голубов заявив про створення Інтернет-партії України, установчий з’їзд якої відбудеться 1 березня, повідомляє «Новий регіон».
 
Учасники з’їзду зберуться у готельному комплексі «Магнолія» в Одесі, аби затвердити статутні документи, обговорити питання енергетичної незалежності України, створення електронного уряду, комп’ютеризації всієї країни тощо.
 
Дмитро Голубов набув всесвітньої слави у 2005 році, коли його затримали за підозрою в організації злочинної хакерської транснаціональної інтернет-групи Carderplanet, яка крала гроші з рахунків у банках. Голубова звинувачували у крадіжці 11,4 млн доларів США, а в зарубіжних ЗМІ його називали найуспішнішим інтернет-крадієм в історії. Українські правоохоронці не спромоглися довести провину Голубєва, і після року перебування в СІЗО його відпустили на поруки народний депутатів від Партії регіонів Володимира Макеєнка та Володимира Демьохіна, які внесли за нього 100 тисяч гривень застави. Судовий процес у справі Голубова триває дотепер. Свою провину він заперечує.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY