detector.media
23.02.2009 11:41
«Гравіс-Кіно» оформила зміни в структурі власності. Гендиректором став Олександр Ткаченко
Телекомпанія «Гравіс-Кіно» переоформила ліцензію на мовлення. Відповідне рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, ухвалене 4 лютого,  опубліковане на сайті регуляторного органу www.nrada.gov.ua .
 
Згідно з текстом документу, зміни стосуються структури власності компанії, а також її керівних та наглядових органів.
 
Генеральним директором компанії замість Олександра Ситника став Олександр Ткаченко (генеральний директор «Студії 1+1»). Власники телекомпанії змінилися таким чином:
 
Були: ТОВ «Укрпромторг – 2003», м. Київ, ПІІ за часткою українського капіталу Фірма «АТЕК – 95» (ТОВ), м. Київ;
 
Стали: ТОВ «Укрпромторг – 2003», м. Київ, СМЕ Медіа Ентерпрайзиз Б.В., м. Амстердам, Нідерланди.
 
Зазнав змін і склад редакційної ради. Раніше членами ради були: Лимар Ю.В., Шлінчак В.П., Наливайко О.І., Янко-Коваленко О.Д., Шестопалова О.В., Якимович Н.Я.
 
Стали: Ткаченко О.В., Рудніченко О.М., Матвієнко Т.М., Янко-Коваленко О.Д., Шестопалова О.В., Якимович Н.Я.
 
Як повідомляла «ТК», попереднє переоформлення ліцензії компанії відбулося 2 грудня 2008 року. Тоді компанія ТРК «Гравіс» («Кіно, «Сіті») змінила назву на «Гравіс-Кіно» на частину частотних присвоєнь компанії, на яких мовить канал «Кіно». Переоформлення відбулося в рамках угоди між екс-власниками СМЕ та «Главред-Медіа» (СМЕ (61%) «ТОВ «Главред-Медіа» (39%)) щодо розподілу активів у компанії «Гравіс». Згідно з угодою, «Гравіс-Кіно» відійшло до СМЕ, а «Сіті» залишився в холдингу «Главред-медіа».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY