detector.media
19.02.2009 14:45
«Світлі новини» на ICTV вестиме Михайло Малий
«Світлі новини» на ICTV вестиме Михайло Малий
На початку березня на каналі ICTV стартує новий інформаційно-аналітичний проект під назвою «Світлі новини». Цю інформацію підтвердила «Телекритиці» шеф-редактор новин ICTV Олена Фроляк.
 
Вести програму, за не підтвердженою офіційно інформацією, буде Михайло Малий, який водночас є ведучим інформаційної програми «Факти-Світ» (ICTV).
 
 «Світлі новини», за словами Олени Фроляк, це програма, яка  позиціонує себе як проект життєствердної журналістики.
 
«Ми не вдягаємо рожевих окулярів, а лише висловлюємо готовність шукати добро, ретельно сховане в контекстах кризи, політичного протистояння, нервозності людей. Нам дуже хочеться повернути людям віру в себе і довести, що життя кризою не завершується, більше того, воно може кардинально змінитися на краще з її ж допомогою», - сказала пані Фроляк.
 
Про періодичність програми пані  Олена сказала так: «поки що раз на тиждень і з невеликим хронометражем». Бюджет проекту не розголошується.
 
 
Вочевидь, у зв’язку з обмеженим ефірним часом, повні версії інтерв’ю з героями автори програми планують викладати на інтернет-порталі, який також з’явиться на початку березня. На порталі буде представлено рубрики «Еволюція свідомості» (репортажі, присвячені суспільним змінам), «Історія успіху» (про людей, які досягли бажаного, при цьому не втративши людяності), «Технології та інновації», «Україна надзвичайна» (про визначні місця, пам’ятки та культурну спадщину) тощо.
 
Михайло Малий – телеведучий щотижневої програми «Факти-Світ» (ICTV), викладач кафедри міжнародної журналістики в Інституті журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, кандидат філологічних наук. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY