detector.media
18.02.2009 16:08
Мер Черкас відкидає звинувачення у причетності до замаху на журналістів
Мер Черкас відкидає звинувачення у причетності до замаху на журналістів
Міський голова Черкас Сергій Одарич відкидає звинувачення у причетності до замаху на керівництво медіагрупи «Антена» - Валерія Воротника та Володимира Мамалигу. Про це йдеться в заяві, що надійшла на адресу «Детектор медіа».
 
«Міська влада не має жодного стосунку до професійної чи фінансової діяльності цього приватного телеканалу, а також до роботи їхніх працівників», - йдеться у заяві.
 
Сергій Одарич також зазначає, що «зазвичай перед виборами чи будь-якими іншими акціями з ними (Валерієм Воротником і Володимиром Мамалигою, - «ТК»)  трапляються усілякі негаразди: інциденти з нападами невідомих, ножові поранення та інше».
 
«Я звернувся до правоохоронних органів із заявою про те, щоб вони ретельно перевірили усі обставини цього інциденту і якомога швидше знайшли організаторів. Мене дивує, що, не маючі навіть результатів офіційного розслідування, керівники медіа групи вже знайшли винних і організаторів вибуху. Це нагадує мені відому українську приказку: «На крадії і шапка горить». Тому сподіваюсь правоохоронці перевірять усі версії, пов'язані із цим вибухом, у тому числі і інформацію, поширену багатьма ЗМІ, про те, що напередодні інциденту ввівся активний пошук страхової кампанії, здатної застрахувати цей автомобіль», - йдеться у заяві.
 
Нагадаємо, Валерій Воротник заявив, що підозрює в замовленні замаху на нього та Володимира Мамалигу міську владу, оскільки, за його словами, медіагрупа «Антена» перебуває в опозиції до мера Черкас.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY