detector.media
16.02.2009 11:59
Мін’юст зареєстрував журнали «БЛИК Здоровье», Elite Review та «Большая рыба»
Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані ЗМІ. Так, наказом № 160/5 від 29 січня 2009 року зареєстровано дайджест «Страховий дайджест», газети «Бюджетна бухгалтерія в запитаннях і відповідях» («Бюджетная бухгалтерия в вопросах и ответах») і «Головбух: Бюджет» («Главбух: Бюджет»), журнали «Інтервенційна радіологія та мініінвазивна хірургія», «Наука продаж: от технологии к искусству» і «БЛІК Здоров’я» («БЛИК Здоровье», BLIK Health), а також перереєстровано газету «Сільські відомості» й журнал MAGAZIN.
 
Наказом № 185/5 від 4 лютого 2009 року зареєстровано журнал «Еліт Рев’ю» («Элит Ревью», Elite Review), календар «Ексклюзивний» і газету «Судово-юридична газета» («Судебно-юридическая газета»), а також перереєстровано газету-додаток «Телегазета по-українськи» до газети «Газета по-українськи», газету «Від Я до А» й журнал «Вісник фармації» (News of Pharmacy).
 
Наказом № 226/5 від 9 лютого 2009 року зареєстровано календар «Бізнес-планувальник», журнали «Большая рыба» і «Доброго здоров’я» та перереєстровано журнал «Ліфтова Індустрія».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY