detector.media
07.02.2009 01:19
18 лютого на Редакторському порталі - онлайн-конференція з Тетяною Котюжинською «Як не вскочити в халепу з журналістським розслідуванням. Юридичний бік питання»
18 лютого 2009 року з 13.00 до 15.00 на Редакторському порталі відбудеться шоста онлайн-конференція з Тетяною Котюжинською «Як не вскочити в халепу з журналістським розслідуванням. Юридичний бік питання».
 
Конференцію влаштовує Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП) спільно з проектом «Гідна Україна», який виконується компанією MSI за підтримки АМР США в рамках Порогової програми корпорації «Виклики тисячоліття».
 
Запитання надсилати до 16 лютого, 16.00, на адресу organizator@uapp.org, а також задавати на сайті.
 
Тетяна Котюжинська — президент Української асоціації медіаюристів, секретар Національної спілки журналістів України.
  
Закінчила юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка та пройшла професійне стажування: «Свобода преси: програма для адвокатів, суддів та юристів ЗМІ» (Нью-Йорк, Вашингтон, Варшава).
 
З 2005 року очолює Українську асоціацію медіаюристів, яка об’єднує понад 50 практикуючих медіаюристів з усіх регіонів України.
 
Постійно захищає права та свободи журналістів із 1997 року. Головний юрисконсульт і член керівних органів Національної спілки журналістів України.
 
Член Комісії з журналістської етики. Медіаексперт, юрист Програми правового захисту та освіти ЗМІ IREX U-Media.
 
За час юридичної практики надала понад 2000 консультацій журналістам та медіа, представляла інтереси медіа у багатьох судових процесах, має досвід тренерської діяльності, провівши понад 100 семінарів, тренінгів, конференцій.
 
Детальніша інформація: Наталія Волгіна, е-mail: organizator@uapp.org, тел.: 8(044) 425-57-87.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY