detector.media
06.02.2009 11:56
У «Газеті 24» - «критична ситуація»
«Ситуація критична», - так прокоментував стан справ у виданні «Газета 24» генеральний директор холдингу «Медіадім» («Газета 24» і портал «24.ua») Віктор Тімченко.
 
За словами пана Тімченка, складну ситуацію спричинено не діями редакції чи менеджменту, а загальним станом економіки.
 
«При цьому варто врахувати, що газета так і не вийшла на самоокупність, а фінансування власників є спорадичним та недостатнім», - пояснив причини занепокоєння Віктор Тімченко.
 
Зараз менеджмент обговорює різні варіанти виходу з кризи, остаточне рішення щодо долі видання має бути прийнято найближчим часом, імовірно, навіть сьогодні.
 
Неофіційні джерела переповідають факти, що суперечать один одному: в газеті планують ще скоротити штат, редактор оголосив людям, що ті можуть не виходити на роботу, бо немає коштів на друк, газета на межі закриття.
 
«Нині газета вийшла. Наступний вихід заплановано на понеділок. Будемо сподіватися, що він також відбудеться», - прокоментував пан Тімченко ці чутки, не вдаючись у деталі.
 
«Детектор медіа» ще вчора звернулася по коментар до Олексія Хороша, керівника прес-служби «ВОКстрім», що є управляючою компанією холдингу «Медіадім», проте відповіді досі не отримала.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY