detector.media
05.02.2009 17:18
Концерн РРТ відсудив у НТКУ 439 тисяч гривень
5 лютого у Київському апеляційному господарському суді пройшов розгляд апеляційної скарги НТКУ на рішення Господарського суду м. Києва від 25 листопада 2008 року, яким було постановлено стягнути з НТКУ на користь Дніпропетровської філії Концерну РРТ заборгованість за надані послуги в сумі 439140,52 гривень.
 
Як повідомили «Детектор медіа» у юридичній службі КРРТ, суд виніс постанову на користь Концерну, залишивши апеляційну скаргу без задоволення, а рішення суду – без змін.
 
Також у КРРТ зазначили, що в аналогічних судових процесах зараз задіяно декілька регіональних філій Концерну. Справи перебувають на різних стадіях, Дніпропетровська ж стала першою, чий позов пройшов стадію апеляційного розгляду.
 
В свою чергу, начальник юридичного відділу НТКУ Олександр Шипілов коментувати ситуацію відмовився, мотивуючи це відсутністю судової постанови, оформленої у письмовому вигляді.
 
«Буде документ – тоді ми з вами зможемо поспілкуватися», - сказав пан Шипілов у відповідь на питання про можливість касаційного оскарження рішення апеляційного суду.
 
«ТК» направила до НТКУ окремий запит і сподівається отримати коментар від телекомпанії.
 
Нагадаємо, що 2 жовтня 2008 року КРРТ відключив сигнал Першого каналу через припинення дії контракту. Тоді генеральний директор концерну Анатолій Антоненко оцінив загальну суму боргів НТКУ перед КРРТ у 27 млн. гривень.
 
Тим часом, за інформацією Держкомтелерадіо, 2008-й рік КРРТ закінчив зі 100-відсотковим розрахунком за надані послуги.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY