detector.media
04.02.2009 17:36
На 5 каналі з'явиться інформаційний ранковий блок
<strong>На 5 каналі з'явиться інформаційний ранковий блок</strong>
9 лютого на 5 каналі з’явиться інформаційний ранковий блок – «Ранок на 5-му». Програма виходитиме у будні з 6.30 до 9.15. Вестимуть її Катерина Кельбус та Артем Овдієнко, керівником програми стала Юлія Жмакіна.
 
За словами пані Жмакіної, «в основі програми лежить головний брендоутворюючий елемент 5 каналу – новини. І у проекті «Ранок» ми розвиваємо його нові форми, щоб глядач перебував у постійному потоці новин. Фактично, онлайн ми спробуємо показати новини на першому етапі їх формування, у момент народження та передбачити їх подальше розгортання».
 
Кожні 15 хвилин ведучі у коротких блоках пропонуватимуть новини у трьох формах: власне новин, новин стисло та новин у заголовках. Запрошені до студії гості висловлюватимуть свою думку з приводу найважливіших подій. «Крім цього, картину дня попереднього та своєрідну розвідку у день сьогоднішній, з прогнозом розвитку подій, представлятимуть у спеціально підготовлених напередодні сюжетах кореспонденти 5 каналу. У програмі заплановано також низку рубрик з інформацією про новинки у світі авто, сучасних технологій, книжок, медицини тощо», - йдеться у повідомленні прес-служби 5 каналу.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY