detector.media
02.02.2009 14:13
«Деловая столица», «Власть денег» і «Вокруг света» зменшили кількість шпальт
«Деловая столица», «Власть денег» і «Вокруг света» зменшили кількість шпальт

Видавнича група «Картель» скоротила обсяги трьох своїх видань майже на третину. «Деловая столица», маючи зазвичай 44-60 шпальт формату А3, 2 лютого вийшла обсягом 32 сторінки, «Власть денег» зі стандартним обсягом 96 сторінок формату А4 вийшла на 64 сторінках, «Вокруг света. Украинское издание» потоншало зі 170-220 сторінок формату А4 до 128 сторінок.

Заступник голови правління ВГ «Картель» Ольга Лебедєва повідомила «Детектор медіа», що скорочення обсягів ділових видань «Деловая столица» і «Власть денег» – це стандартна ситуація з числами, що виходять на початку року. «Обсяги цих видань завжди залежали від сезонності ділового життя в Україні, спад якого спостерігається в січні та липні-серпні. До того ж, цього року змістилися строки старту рекламних кампаній багатьох наших клієнтів. З нарощуванням ділової та рекламної активності обсяги видань збільшаться», – запевнила вона.

Нагадаємо, що восени 2008 року головний редактор газети «Деловая столица» Інна Ковтун у коментарі «ТК» зазначала, що зі зменшенням кількості реклами видання може потоншати.

Із журналом «Вокруг света» ситуація дещо інша. «Це ліцензійне видання, обсяги якого визначаються російським видавцем. Українське видання тільки відобразило січневий вихід журналу в Росії в скороченому вигляді», – зазначила Ольга Лебедєва.

Водночас жіночий журнал Diva, котрий видає ВГ «Картель» не зменшував кількість шпальт і в березні вийде у своєму звичному обсязі.

 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY