detector.media
26.01.2009 10:04
Программа «Наша Russia» на російському каналі ТНТ закривається?
Программа «Наша Russia» на російському каналі ТНТ закривається?
Скетч-шоу «Наша Russiа» виробництва компанії Comedy Club Production, 4-й сезон якого виходить на російському телеканалі ТНТ, буде закрите, повідомляє «Новий регіон».
 
Програма «Наша Russiа» виходила на російському каналі ТНТ з 2006 року. Рішення про припинення проекту прийняли його автори та головні актори – Сергій Свєтлаков і Михайло Галустян, які не мають наміру розпочинати зйомки наступного, 5-го сезону програми. Причиною, за їх словами, стала творча криза. «Ми просто зрозуміли, що в нашій справі важлива творча складова. Не можна набридати глядачам однотипними жартами! Тому ми вирішили зупинитись на піку популярності і не витискати себе до останнього, не доводити людей до ненависті», - пояснив Свєтлаков в інтерв’ю російській газеті «Твой день». Надалі, за його словами, ТНТ може демонструвати 1 – 4 сезони програми в повторі. Тим часом на каналі повідомлення про закриття програми спростували і назвали маячнею, повідомляє Лента.ру.
 
Завершальним акордом проекту стане вихід повнометражного фільму «Наша Russiа», робота над яким завершується. Це спільний проект ТНТ, «Централ Партнершип» і Comedy Club Production.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY