detector.media
23.01.2009 15:18
Суд поновив Миколу Гриценка на роботі в Нацраді
Суд поновив Миколу Гриценка на роботі в Нацраді
Окружний адміністративний суд міста Києва 23 січня задовольнив позов Миколи Гриценка, екс-керівника відділу зв’язків зі ЗМІ та громадськістю Нацради, до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Про це «ТК» повідомив сам Микола Гриценко.
 
Цим рішенням  суду скасовано накази щодо звільнення Миколи Гриценка з посади та    догани про порушення трудової дисципліни, а також прийняте рішення про поновлення його на роботі  з відшкодуванням моральних  збитків у сумі понад 50 тисяч гривень. 
 
«Я вийду на роботу, а там подивлюсь що робитиму. Для мене основне, що це рішення стане прикладом для багатьох відстоювати свою позицію, і сподіватись на закон», - відзначає пан Гриценко.
 
Стати до роботи пан Гриценко зможе тоді, коли рішення суду набуде законної сили. Тимчасом, як пояснив «ТК» Михайло Пушкаренко, начальник юридичного управління Національної ради, Нацрада збирається оскаржити це рішення в апеляційній інстанції.   
 
 Нагадаємо, Микола Гриценко був звільнений 17 березня 2008 року з формулюванням «за порушення трудового законодавства без поважних причин».  Звільненню передувала активна  публічна полеміка між установою та її працівником, початок якій поклав відкритий лист Миколи Гриценка до РНБОУ, в якому він висловлював незгоду з політикою Нацради України з питань телебачення і радіомовлення. 
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY