detector.media
23.01.2009 14:43
23 січня Тимошенко піде на «Шустер live» (+ЗАЯВА)
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко 23 січня візьме участь у ток-шоу «Шустер live» на телеканалі «Україна». Програма буде присвячена актуальним газовим та економічним питанням. Про це повідомила прес-служба ТРК «Україна».
 

Раніше стало відомо, що пані Тимошенко не прийняла запрошення телеканалу «Інтер» на програму «Свобода на Інтері», яка вийде в ефір у той самий час (21.30). У програмі мав також брати участь співвласник компанії «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ.

 

Також прес-служба Кабміну оприлюднила заяву щодо причин відмови від участі у «Свободі на Інтері»: «Управління у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України уповноважене заявити про принципову відмову Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко брати участь у програмі «Свобода на Інтері» 23 січня 2009 р. разом із власником «РосУкрЕнерго» Дмитром Фірташем. Після всіх своїх дій Дмитро Фірташ мусить дискутувати не у прямому ефірі з Прем’єр-міністром, а зі слідчим у Генеральній прокуратурі.
 
Вже не є таємницею, що справжнім власником каналу «Інтер» є акціонер «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ. Прем’єр-міністр України вважає для себе та для своїх прихильників неприпустимим брати участь у політичному фарсі під виглядом ток-шоу, яке виробляє канал, що існує на фактично вкрадені в держави гроші, отримані внаслідок корупційних оборудок із газом.
 
Остання «Свобода на Інтері» за участі Першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова довела, що завдання програми – не пошук і встановленні істини та об’єктивний аналіз складної ситуації, а справжнє цькування. І це завдання ретельно виконували не лише гості ефіру, що за дивним збігом обставин представляли здебільшого одну політичну силу, а і ведучі, які своєю лакейською поведінкою ніби «відробляли подачки» у присутності «хазяїна» – Дмитра Фірташа.
 
Тому Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко прийнято рішення ігнорувати політичні програми телеканалу «Інтер», доки журналісти, керівники і власники цього каналу не припинять нищити свободу слова і не згадають про суть своєї професії – чесність, об’єктивність, незаангажованість».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY