detector.media
21.01.2009 13:38
Проект «Танцюю для тебе – 2» матиме новий формат
Другий сезон проекту «Танцюю для тебе» («1+1»), який стартує наприкінці лютого 2009 року, матиме оновлений формат.  Про це «Детектор медіа» повідомив ведучий програми Юрій Горбунов.
 
Зміни торкнуться «танцювальної» частини проекту: тепер у парі з зіркою танцюватиме професійний хореограф, а не звичайний учасник. «Тепер зірка танцюватиме не з учасником, а заради учасника», – пояснив пан Горбунов. Оцінювати пару «зірка-хореограф», як і раніше, буде журі.
 
«Загалом у новому сезоні буде багато сюрпризів. Це стосується і складу членів журі, і музичного наповнення програми. У ролі зіркових гостей будуть запрошені і спортсмени, і музиканти, і, можливо, навіть діти відомих політиків», – додав ведучий.
 
Проект «Танцюю для тебе» створений компанією «1+1 Продакшн» на основі формату Bailando por un Sueño мексиканської компанії Televisa. Формат також був адаптований у Мексиці, Чехії, Словаччині та вже кілька сезонів посідає лідерські позиції в Румунії.  Перший сезон програми транслювався на «1+1» восени 2008 року.
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY