detector.media
17.01.2009 10:37
Українські соціал-націоналісти пікетуватимуть Нацраду
23 січня о 15.00 на вулиці Прорізній, 2 біля будівлі, де розташована Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, відбудеться пікет Української соціал-націоналістичної асамблеї.
 
Вимоги пікетувальників стосуються фактичного виконання змін до Закону України «Про рекламу», що обмежують рекламу алкоголю та тютюну.
 
«Соціал-націоналісти позитивно сприйняли цей закон, тому що введення його в дію зменшить хвилю алкогольно-тютюнового геноциду проти Української Нації. Але купка злочинців, які володіють рядом ЗМІ і надалі дозволяють поширювати рекламу алкоголю і тютюну, незважаючи на заборону. Реклама алкоголю і тютюну продовжує залишатися на телебаченні, радіо та у друкованих виданнях. Здоров’я українців, а особливо українських дітей не коштують тих прибутків, які заробляють на цій рекламі купка людей, яких цікавлять лише гроші. І ніякі виправдання економічною кризою тут є недоречними. Ми також вимагаємо повної заборони алкогольної та тютюнової реклами, а не часткової», - йдеться у заяві асамблеї.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY