detector.media
16.01.2009 16:23
Романа Кульчинського та Павла Солодька попросили звільнитися з «Українського тижня» за власним бажанням
Головному редактору журналу «Український тиждень» Романові Кульчинському та його заступникові Павлові Солодьку запропонували написати заяви на звільнення за власним бажанням. Цю інформацію, отриману «ТК» із власних джерел, підтвердив Роман Кульчинський. За його словами, пропозиція надійшла від голови редакційної ради журналу, який «називає себе видавцем або представником інвестора», -  Романа Цуприка.  
 
«Мені було сказано, що при тих ресурсах, які є в редакції, можна робити кращий журнал», - так відповів пан Кульчинський на запитання «ТК» щодо озвучених йому претензій.   
 
За інформацією «ТК», видавець викликав до себе редакторів відділів «УТ», яким так пояснив причини звільнення головного редактора журналу: «кілька номерів погано продавалося, недостатнє використання потенціалу, передусім зовнішнього; немає чітко акцентованої точки зору на процеси державотворення та розвитку нації; окремі теми або не висвітлюються, або висвітлюються невчасно; самотік в роботі відділів і політична заангажованість». Щодо останнього звинувачення пан Кульчинський припустив:  це є натяком на те, що його батько – народний депутат від «НУ-НС».  
 
Зараз колектив «Українського тижня» готує відкритий лист до видавця з вимогою залишити на посадах Кульчинського та Солодька і припинити втручання в редакційну політику. У випадку не задоволення вимог колективу, намір звільнитися озвучило вже три редактори відділів «УТ».
 
«Детектор медіа» намагається зв’язатися з Романом Цуприком, що б з’ясувати позицію інвесторів проекту.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY