detector.media
24.06.2008 13:07
РА «Бренд-хауз» почала продавати рекламу на КРТ
З 1 травня телеканал «Київська Русь телебачення» підписав контракт на рекламне обслуговування із рекламною агенцією «Бренд-хауз». До цього канал позиціонувався як безрекламний.
 
Як пояснив директор каналу Валерій Межинський, мета і реклами, і телемагазинів, які йдуть на каналі від вересня 2007-го, «не так заробити, як доповнити інвесторські вливання».
 
Проте реклама на каналі обмежена. «У нас немає реклами алкоголю. Ніякої. Навіть реклами пива. З точки зору бізнесової ми, може, не дуже гарно чинимо. Якщо вже виходити на цей ринок і починати грати по його правилах, то, мабуть, там не повинно бути якихось гальм або обмежень. Але ми не можемо собі цього дозволити», – коментує пан Межинський. Причиною є загальногуманітарна спрямованість програм каналу.
 
Георгій Іванов, директор «Бренд-хауз», підтвердив «Телекритиці», що з 1 травня агенція продає рекламу на каналі «КРТ». Угоду підписано до кінця 2008 року. Орієнтовна вартість обслуговування каналу – близько 2 млн. грн.
 
Цифру доходів за перший місяць співпраці пан Іванов не назвав. Проте зазначив, що обмеження щодо контенту часом зумовлюють комерційні втрати: приміром, канал відмовився розміщати рекламний ролик концерту Ленні Кравітца через те, що генеральним спонсором заходу є горілка «Немирів». Втрати від такої угоди оцінюються приблизно в $30 тис.
 
«Бренд-хауз» тільки розпочав працювати на ринку продажів телереклами. Роботу з нішевими мовниками в агенції вважають перспективною і вивчають можливості залучення на обслуговування інших мовників.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY