detector.media
12.01.2009 18:07
12 січня на ТВі стартує програма «Правда Віталія Портникова/Романа Скрипіна»
12 січня на ТВі стартує програма «Правда Віталія Портникова/Романа Скрипіна»
12 січня на ТВі стартує нове політичне ток-шоу. Оскільки його ведучими почергово через тиждень будуть Віталій Портников та Роман Скрипін, одного тижня шоу називатиметься «Правда Віталія Портникова», іншого – «Правда Романа Скрипіна». Гостями студії стануть політики, політологи, громадські діячі, які відкривають правду про найважливіші події дня, повідомляє прес-служба каналу.
 
«Ці авторські розмовні програми відрізнятимуться особистостями ведучих. Програми будуть віддзеркалювати не тільки позиції співрозмовників, але й бачення ведучих», – пояснив «ТК» особливості назви програми Віталій Портников.
 
Як повідомила прес-служба каналу, першим гостем «Правди Віталія Портникова» стане перший президент України Леонід Кравчук. Кого запрошувати у студію далі, вирішуватимуть відповідно до новин того чи іншого дня.
 
«Бажання моє і головного редактора Євгена Кисельова бачити в дебюті цієї програми саме Леоніда Кравчука співпало. Просто щоб визначити певну планку дискусії і теми для обговорення. А надалі це буде програма, прив’язана до актуальних тем», – сказав Віталій Портников. Крім того, за словами ведучого, це буде хороша нагода привітати Леоніда Макаровича з 75-річчям, яке він нещодавно відзначив.
 
30-хвилинна програма виходитиме в ефір щодня по буднях о 21.30.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY