detector.media
12.01.2009 13:21
Сценарій Тетяни Гнєдаш «Пончик Люся» придбав «1+1 продакшн»
«Сценарне бюро» Тетяни Гнєдаш продало сценарій телесеріалу «Пончик Люся», який готувався для ТРК «Україна», компанії «1+1 продакшн». Про це «Детектор медіа» повідомила сценарист Тетяна Гнєдаш.
 
Як  повідомляла «Детектор медіа», «Україна» підписала із «Сценарним бюро» контракт на створення сценарію 72-серійного телесеріалу з робочою назвою «Пончик Люся». Причиною відмови «України» від цього проекту, за словами пані Гнєдаш, стала його вартість.
 
«Канал зрозумів, мабуть, що для реалізації такого проекту не час», - коментує пані Гнєдаш, характеризуючи серіал як досить дорогий. За її словами, «Сценарне бюро» вже підписало угоду з «1+1 продакшн» - компанією, що входить до групи компаній «1+1».
 
«Якби ситуація склалась інакше, я воліла би бачити Пончика Люсю на Україні”, адже ми замислили його із Вальдемаром Дзіким та Аллою Липовецькою», - зізналась Тетяна Гнєдаш, наголосивши, що віддала сценарій у «не менш надійні руки». За її словами, сценарій уже дописаний, і буде переданий компанії наприкінці лютого.
 
З ТРК «Україна» «Сценарне бюро» співпрацюватиме в рамках іншого проекту. Зараз Тетяна Гнєдаш веде переговори щодо «вільної адаптації» міжнародного формату. «Поки що я не можу сказати, як називається цей проект. Це ситком, культова річ», - сказала пані Гнєдаш.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY