detector.media
31.12.2008 16:38
«Інтер» замінить «Народний суд» «Судовими справами»
<strong>«Інтер» замінить «Народний суд» «Судовими справами»</strong>
13 січня на телеканалі «Інтер» стартує судове шоу «Судові справи» за німецьким форматом Das Strafgericht («Кримінальний суд»). Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Програму вироблятиме компанія Film UA Television, яка дотепер виробляла проект «Судові справи. Злочин і кара» за цим самим форматом для «1+1». Виходитиме шоу з вівторка по п’ятницю о 17.00. Кожен 40-хвилинний випуск програми являє собою окремий судовий процес.
 
Ведучим-суддею проекту залишиться Олександр Окіс, юрист і голова Національної служби посередництва і примирення. Також у програмі братимуть участь адвокати Ольга Жуковська, Євген Солодко, Олена Бабич, Сергій Бевз і Павло Сичов, а також прокурори Олена Антонюк, Петро Бойко і Віталій Наум.
 
Нагадаємо, з 26 серпня на «Інтері» виходило судове шоу «Народний суд» із Олегом Стальчуком. Показники програми були відносно менш успішними, ніж у «Судових справ» на «1+1». Генеральний продюсер «Інтера» Ганна Безлюдна, коментуючи виданню «Медіабізнес» успіхи каналу в 2008 році, сказала: «Не дуже виправдав наші сподівання проект «Народний суд». Але в мене нема претензій до людей, які його створювали. Не завжди можна вгадати кон’юнктуру ринку. Можливо, глядачам поки що цікавіший спектакль, а не реальнее життя, а ми трохи поквапились».
 
Раніше стало відомо про перехід на «Інтер» ще одного проекту, від якого відмовився «1+1» - програми «Найрозумніший».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY