detector.media
29.12.2008 14:54
СТБ відмовляється від неприбуткових програм, але штат поки що не скорочуватиме
Доходи СТБ наступного року можуть впасти на 20%. Про це в інтерв’ю виданню «Медіабізнес» повідомив маркетинг-директор каналу Руслан Терещенко. «Нужно, чтобы рекламодатели и сейлз-хаусы начали договариваться, после чего мы уже сможем прогнозировать, что будет в следующем году с нашими доходами. Исходя из того, что есть сейчас, они могут упасть на 20%», – зазначив він.
 
За словами пана Терещенка, СТБ відмовляється від «усього, що напряму не приносить гроші». 2008 рік маркетинг-директор каналу називає вдалим, оскільки вдвічі перевиконані зобов’язання перед сейлз-хаусом і досягнуто частки 9,2% за аудиторією 14-49, панель 50 тис.+. Також Руслан Терещенко підтвердив інформацію про те, що днями канал підписав угоду з новоствореним сейлз-хаусом, однак не озвучив назву компанії.

Щодо скорочень на СТБ Руслан Терещенко заявив: канал не звільнятиме співробітників, якщо виручка скоротиться в межах 40%. Однак якщо ринок упаде втричі, тоді скорочення неминучі. Водночас каналу довелося суттєво зменшити список нових проектів. Утім, на весну СТБ планує проект масштабів «Танцюють всі!». Деталі шоу маркетинг-директор тримає в таємниці.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY