detector.media
22.12.2008 22:30
Два фільми виробництва студії «07 Продакшн» відібрали для участі у 22 Міжнародному фестивалі аудіо-візуальних програм FІPA

Відразу два документальні фільми виробництва студії «07 Продакшн» («Інтер») відібрали для участі у 22 Міжнародному фестивалі аудіо-візуальних програм FІPAnternatіonal Festіval of Audіovіsual Programmes).

 

Це другий після Каннського за значенням і масштабністю телевізійний фестиваль, який щорічно в січні відбувається у французькому місті Біарріці.

 

Українська документалистика представлена стрічками «Майор Вихор» (автор - Андрій Цаплієнко, режисер - Олег Карнасюк) і «Борислав Брондуков» (автор - Ілларіон Павлюк, режисер - Олексій Лябах).

 

Також виділений документальний фільм «Вакцини. Бізнес на страху» автора Олексія Бобровникова і режисера Богдана Коровченка, що розповідає про діяльність глобальних медичних корпорацій - виробників вакцин. Попри те, що стрічка не ввійшла в жодну  з номінацій, її вставили поза конкурсом у програму ринку FІPATEL, щоб учасники і потенційні покупці продукції могли її переглянути.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY