detector.media
20.12.2008 20:50
Одеський журналіст повторив «подвиг» іракця – жбурнув черевиком в Олега Соскіна
19 грудня під час лекції в Одеському педагогічному університеті журналіст телеканалу АТВ Ігор Димитрієв жбурнув черевик в обличчя директору Інституту трансформації суспільства Олегу Соскіну, повідомляє Newsru.com.
 
Таким чином журналіст відреагував на інформацію про відкриття на базі університету науково-інформаційного центру євроатлантичного співробітництва, озвучену Соскіним.
 
Звернувшись до аудиторії, що складалась переважно з дівчат – студенток педуніверситету, Дмитрієв сказав: «Я бачу тут чарівних дівчат. Воно вам треба було – приходити сюди і слухати старих, лисих, тупих {CENSORED}? Зараз я покажу вам, що з ними треба зробити», - і жбурнув черевик у голову Соскіна. Відео можна побачити тут.
 
«Це ж некрасиво!», - оцінив дії одесита Олег Соскін, коли Димитрієва вивели з аудиторії. Він заявив, що не судитиметься з журналістом. «Абсолютно добре зрежисована провокація. Якщо комусь це треба зробити – це його право», - наголосив згодом Соскін.
 
Нагадаємо, 14 грудня іракський журналіст жбурнув черевиками у президента Сполучених Штатів Америки Джорджа Буша. Зараз він перебуває під вартою, а за його черевики пропонують величезні гроші.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY