detector.media
17.12.2008 11:11
Працівники UBC оскаржать у суді отримані від керівництва догани
Шеф-редактор новин телеканалу UBC Богдан Харахаш та випусковий редактор Андрій Деркач готують позовні заяви для визнання незаконними та скасування доган, отриманих від керівництва каналу. Про це повідомляє прес-служба Київської незалежної медіа-профспілки.
 
За інформацією профспілки, Богдан Харахаш отримав догану незаконно, оскільки перебував на лікарняному, а Андрія Деркача покарали за відсутність на робочому місці протягом трьох днів, у які він і не повинен був працювати.
 
«Ми оголосили догану цим співробітникам, бо вони «запороли» важливу поточну інформацію у рухомому рядку, - сказав «ТК» генеральний директор UBC Олександр Саломаха. – Протягом тижнів текст у рухомому рядку не змінювався, виходила інформація, яка не є новиною.  Це й було приводом для догани. Інша причина – те, що вони випускали продукт, який не відповідає рівню каналу, тій планці, яку ми зараз ставимо. Я думаю, що ці догани оцінюють якість їхньої роботи, яка є дуже низькою і шкодить каналу. Я вважаю це саботажем».
 
Тим часом, за інформацією КНМП, у суді вже перебуває понад 10 позовних заяв від співробітників UBC із вимогами виплатити повністю зарплатню за вересень-листопад 2008 року.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY