detector.media
12.12.2008 10:04
Рекламу на «1+1» продаватиме рекламний департамент на чолі з Чипріаном Станку
11 грудня телеканал «1+1» представив медіаагентствам та рекламодавцям нову схему продажів реклами, повідомляє «КоммерсантЪ». З огляду на припинення співпраці з сейлз-хаусом «Відео Інтернешнл – Пріоритет», слоганом презентації каналу стало «Зміна пріоритетів».
 
Рекламний час на каналі з 2009 року продаватиме рекламний департамент на чолі з Чипріаном Станку – колишній менеджер із продажів реклами румунського телеканалу PRO TV, що належить Central European Media Enterprises. «Канал має амбітні плани. Наступного року він розраховує, що його частка аудиторії 18-54 становитиме 21%», - сказав газеті директор медіаагентства «АІТІ/Carat» Олександр Гороховський. На презентації канал представив нові телепрограми.  Тим часом, за інформацією газети, «1+1» ще не повідомив «Пріоритет» про припинення співпраці офіційно.
 
«Судячи з заяв наших акціонерів, закривати компанію вони не збираються, але оскільки клієнтів практично не лишилось, можливо, частка компанії на ринку буде зменшена», - сказав директор із маркетингу «ВІ – Пріоритет» Олексій Казанцев, додавши, що не виключене й скорочення штату сейлз-хаусу до мінімуму.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY