detector.media
10.12.2008 19:21
Інформація про засновників друкованих ЗМІ стала доступною в інтернеті

Запрацював сайт Державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств - http://dzmi.informjust.ua/ . Сторінку підтримує Міністерство юстиції України.

 
Про кожне видання у реєстрі зазначено:
 
-         серію та номер свідоцтва
 
-         дату державної реєстрації
 
-         орган, що здійснив державну реєстрацію
 
-         відомості про засновників.
 
Доступ цієї інформації є необмеженим.
 
Президент холдингу «Главред-медіа» Віктор Шлінчак вважає, що Міністерство юстиції України зробило крок до прозорості у діяльності українських медіа, відкриваючи усім бажаючим доступ до Державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств.   За словами пана Шлінчака, «керівництво ТОВ «Главред-медіа» неодноразово виступало за те, щоб діяльність засобів масової інформації була такою ж відкритою, як і діяльність будь-яких підприємств України, про які ці ж ЗМІ і пишуть».
 
«На мою думку, особливо цінною у Державному реєстрі буде оприлюднення інформації про засновників того чи іншого ЗМІ, - відзначив президент ТОВ «Главред-медіа». - Принаймні, досі більшість наших колег як вогню «боялися» оприлюднення цієї інформації, як і інформації про реальних власників, хоча і перше, і друге - це нормальна європейська практика».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY