detector.media
09.12.2008 11:10
Американська медіакорпорація Tribune збанкрутувала
Американська медіакорпорація Tribune Company, базована у Чикаго, оголосила про своє банкрутство, повідомляє Openspace.ru з посиланням на Associated Press.
 
Борги компанії, яка володіє газетами Chicago Tribune, Los Angeles Times і Baltimore Sun, посідаючи третє місце серед американських медіакорпорацій за обсягами накладів, перевищили 13 мільярдів доларів США, а доходи від реклами постійно падають.
 
Керівництво компанії сподівається, що її не ліквідують, а реорганізують. Корпорації доведеться продати частину своїх активів, що в умовах кризи буде вкрай невигідно, кажуть експерти. У заяві про банкрутство активи компанії оцінені у 7,6 млрд доларів США.  Окрім десятка щоденних газет, Tribune Company володіє кабельними телеканалами, телестанціями, бейсбольною командою Chicago Cubs і стадіоном Wrigley Field у Чикаго.
 
Торік компанію придбав чикагський мільярдер Сем Зелл, який займається нерухомістю. Більша частина боргів компанії є наслідком угод, укладених Зеллом. Щоб розплатитись із кредиторами, Tribune вже продала за 650 мільйонів доларів газету Newsday.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY