detector.media
08.12.2008 12:59
З журналу EGO звільнено директора проекту та головного редактора. Видання очолить Андрій Тараненко
Із редакції чоловічого журналу EGO (видавництво Perekhid Media) звільнили 6 осіб, у тому числі директора проекту Наталю Коломийченко та головного редактора Галину Скляревську. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у рекламному відділі журналу.
 
За інформацією джерел «ТК», новим головним редактором буде призначено Андрія Тараненко, наразі – заступника головного редактора Playboy. Пан Тараненко нібито має намір привести із собою нову команду дизайнерів та авторів, замість звільнених.
 
Нагадаємо, наприкінці жовтня замість звільненого Сергія М’ясоєдова в.о. головного редактора EGO було призначено Галину Скляревську. Прокоментувати своє звільнення вона не схотіла.
 
Як повідомляла «ТК», 4 грудня було звільнено головного редактора журналу «Деловой», видавцем якого також є Perekhid Media. Джерела «ТК» пов’язують кадрові пертурбації із невдоволеністю нового генерального директора Perekhid Media Яни Гореліної рейтингами видань: вони нібито невеликі і не виправдовують обсяг реклами, яку в них збирають. «ТК» чекає на офіційний коментар видавництва, який обіцяють надати вже сьогодні.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY