detector.media
05.12.2008 15:08
Mail.Ru виходить на український ринок
Одна з найбільших російських Інтернет-компаній Mail.Ru відкрила український офіс – дочірнє підприємство «Мейл ру Україна». У його функції входитиме збір реклами, таргетованої на користувачів з України, і технічне обслуговування серверів, які будуть перенесені на територію України.
 
Українське представництво очолить Євген Клименко, який до цього співпрацював із багатьма українськи Інтернет-проектами, у тому числі з «Українською правдою», «ТаблоID», Proua, OBOZ.ua. Інтренет-представництвом Президента України тощо. Його власна компанія надає послуги з нарощування трафіку, планування та проведення рекламних та PR-кампаний у Мережі, розміщення банерної реклами на популярних майданчиках, розробки та адміністрування банерних мереж тощо.
 
Як повідомив «Детектор медіа» пан Клименко, український офіс почне працювати з наступного тижня. «До 10% відвідувачів порталу Mail.ru – з України. Тож цілком логічно, що компанія розміщуватиме українську рекламу та переносить сюди сервери», - зазначив він. Обсяг реклами, яку планується залучити в Україні, він не озвучує.
 
Компанія Mail.Ru володіє відповідною поштовою службою та 40 іншими Інтернет-сервісами.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY