detector.media
05.12.2008 10:28
Програму «Світ кіно з Ольгою Сумською» на ТРК «Київ» закрито
Програму «Світ кіно з Ольгою Сумською» на ТРК «Київ» закрито
Телеканал «Київ» припинив виробництво програми «Світ кіно з Ольгою Сумською». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний продюсер каналу Андрій Бенкендорф.
 
«Ми закрили програму «Світ кіно», тому що неспроможні більше її робити», - пояснив він.
 
За словами пана Бенкендорфа, Ольга Сумська залишається працювати на каналі «на інших проектах», зокрема співведучою програми «Час мера». Іншим ведучим проекту, як раніше повідомляв сайт «Дуся», став Руслан Поліщук – колишній ведучий ТРК «Ера».
 
Тим часом у розмові з газетою «Сегодня» Ольга Сумська заявила, що для неї закриття програми «Світ кіно» та поява іншого ведучого «Часу мера» - повна несподіванка. «Напередодні зйомок мені мали зателефонувати з каналу і запросити на ефір, але, на жаль… А потім я побачила в програмі нового ведучого – такого собі Руслана! При цьому від керівництва ТРК «Київ» не було жодного дзвінка! Мене ніхто навіть не попередив: чи звільнена я, чи залишаюсь. Я сама намагалась із ними поговорити, написала кілька смс керівництву із пропозицією зустрітись, попити чаю й обговорити, що ж, урешті-решт, відбувається. Відповідь була: «безперечно, зустрінемось» - і на цьому все скінчилось. Зняли із незрозумілих причин мою програму «Світ кіно»… А мер мені раніше усміхався, а тепер в ефірі він виглядає дуже сумним», - сказала газеті пані Сумська.
 
Програма «Світ кіно з Ольгою Сумською» виходила на ТРК «Київ» із 5 квітня 2008 року.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY