detector.media
04.12.2008 18:27
Директор з розвитку «MTV-Україна» Андрій Мальчевський залишає канал
Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі «MTV-Україна», звільнився з каналу. Цю інформацію підтвердив «Детектор медіа» сам пан Мальчевський.
 
Звільнення відбулося після того, як канал досяг значних успіхів у розбудові покриття, зокрема 29 листопада столичний оператор кабельного телебачення «Воля-кабель» включив «MTV-Україна» до свого соціального пакету (замість «РТР-Планета»).
 
«Я зробив усе, що міг для розбудови мережі «MTV-України», - наголосив Андрій Мальчевський у розмові з «ТК». – Нині покриття каналу - 560 піплметрів із доступних у кабелі 740. Це максимум, що його можливо досягти в нинішніх умовах».
 
Причини звільнення пан Мальчевський не коментує, але обіцяє, що після короткого перепочинку працюватиме на іншому телеканалі.
 
Костянтин Стрюков, генеральний директор «MTV-Україна», високо оцінив роботу Андрія Мальчевського, наголосивши на тому, що звільнення – це особисте рішення Мальчевського, а не рішення компанії. Департамент дистрибуції та розвитку мережі телеканалу очолить Олександр Кравцов, який раніше працював на каналі «Мегаспорт».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY