detector.media
04.12.2008 10:56
ТРК «Україна» відмовилась від новорічного проекту власного виробництва і покаже «Голубой огонёк»
Телеканал «Україна» відмовився від виробництва новорічного проекту. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу. Натомість у новорічну ніч канал планує показати російську програму «Голубой огонёк на Шаболовке 2009», а у наступні святкові дні – спецвипуск «Шоу Вєрки Сердючки».
 
Раніше, презентуючи новий сезон, головний продюсер каналу Алла Липовецька заявила, що канал планує зняти новорічний фільм-концерт за участю виключно українських зірок.
 
Телеканал «Україна» вирішив відмовитись від виробництва новорічного проекта у цьому році. Про це «ТК» повідомили у прес-службі каналу. «Це буде наш погляд у майбутнє: що сталося б, якби заборонили популярну музику й дозволили лише класичну», - розповіла пані Липовецька.
 
Рішення каналу відмовитись від цього проекту пояснюється тим, що «трансляція шоу з самого початку не планувалась у новорічну ніч, а позаяк  було закуплено певну кількість новорічного продукту, виробництво мюзиклу визначили як невиправдане витратами каналу в цьому році». Ще одна причина – відмова від участі в проекту деяких зірок «світової величини», які мали бути ключовими його учасниками. Оскільки концепція та сценарій новорічного проекту запатентовані, канал переносить його виробництво на 2009 рік.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY