detector.media
03.12.2008 16:55
18 грудня - Регіональний семінар для журналістів «Висвітлення діяльності органів судової системи, судової реформи та судових процесів»
Інститут медіа права спільно із Харківською правозахисною групою запрошує журналістів із Харкова та східних областей України 18 грудня о 9.00 взяти участь у Регіональному семінарі для журналістів на тему «Висвітлення діяльності органів судової системи, судової реформи та судових процесів», повідомляє ІМІ.
 
Захід проводиться в рамках грантової програми «Обізнаність суспільства про судову систему»  за підтримки Агентства Сполучених Штатів з Міжнародного розвитку (USAID).
 
На семінарі оголосять результати дослідження, що стосувалося якості надання через ЗМІ інформації про судову систему. Учасники семінару візьмуть участь в обговоренні комплексу питань, пов’язаних із висвітленням діяльності судової гілки влади.
 
Вхід на семінар безкоштовний, однак попередня реєстрація необхідна. Для реєстрації слід заповнити анкету учасника семінару та надіслати її за адресою info@medialaw.kiev.ua  (вказана адреса приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її, потрібно активувати java-script) або факсом (044) 284-6164.
 
Витрати на проїзд учасників з інших міст організатори відшкодують за умови попередньої реєстрації.
 
Семінар відбудеться у Харкові, адресу додатково повідомлять зареєстрованим учасникам.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY