detector.media
02.12.2008 16:58
«Гравіс» змінив назву на «Гравіс-Кіно», а гендиректора Онно Зонневельда – на Олександра Ситника

На засіданні 2 грудня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про переоформлення ліцензії телекомпанії «Гравіс». Згідно з новими документами, компанія називатиметься не ТРК «Гравіс», а «Гравіс-Кіно». Новим генеральним директором, замість Онно Зонневельда, стане Олександр Ситник.

Також Нацрада зафіксувала нову юридичну адресу компанії - вул. Хрещатик, 7/11, (що збігається з адресою центрального офісу «Студії "1+1"»). Відбулися зміни і в складі редакційної ради:

Були:
Скоробогатий Ю., Федорів Т., Іванюк О., Коротенко С., Бабій Я., Шлінчак В.
Стали:

Лимар Ю., Шлінчак В., Наливайко О., Янко-Коваленко О., Шестопалова О., Якимович Н.

Як раніше повідомляла «ТК», зараз у компанії «Гравіс» тривають процеси з розділення майна двох власників компанії – ТОВ «Главред-Медіа» (39%) і СМЕ (61%).

Генеральний директор медіахолдингу «Главред-УНІАН» Олег Наливайко пояснив «ТК», що переоформлення ліцензії є одним з кроків компанії на шляху до розподілу.

«Зараз ми хочемо, щоб було зрозуміло – що таке «Сіті» і що таке «Кіно». У кожного з цих каналів є свій план розвитку, зараз ми займаємося тим, що розводимо бюджет ТРК «Гравіс» по двох каналах. І це логічно, бо раніше виходило, що одна компанія мала дві ліцензії й один бюджет, тож важко було прорахувати, хто прибутковий, хто дотаційний...», – сказав він.

Також пан Наливайко прокоментував інформацію про те, що після «розлучення» «Гравіса», телеканал «Сіті» має залишитися «Главреду», а «Кіно» - відійти до СМЕ.

«Це питання ще вирішується, ідуть переговори, – сказав Олег Наливайко. – Сьогоднішнє рішення Нацради може прискорити переговорний процес».

 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY