detector.media
28.11.2008 14:56
На «1+1» скорочують 70 працівників «ТСН» (ОНОВЛЕНО)
На «1+1» скорочують 70 працівників «ТСН» (ОНОВЛЕНО)

На телеканалі «1+1» відбулись збори колективу департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення за участю генерального директора Олександра Ткаченка. Як повідомляє джерело «ТК» на каналі, збори були короткими.

 
Олександр Ткаченко пояснив колективу, що економічна криза, зростання курсу долара та зменшення надходжень від реклами роблять скорочення неминучими. Скорочення відбудуться в одну хвилю, списки не оприлюднюватимуть, а повідомлятимуть кожного, хто підлягає скороченню, письмово. Як уточнила піар-директор каналу Анастасія Жук, планують скоротити 70 співробітників департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення. Загальну цифру по телеканалу поки що не оприлюднюють.
 
28 листопада також мають пройти збори інших частин колективу «1+1».
 
 Також джерела повідомляють, що технічним співробітникам каналу вже роздали попередження такого змісту:
 
Попередження. ТОВ «Студія «1+1» попереджає: у зв'язку зі змінами в організації виробництва і праці ТОВ «Студія «1+1» та зміною структури штатного розпису, а саме скасування посадових одиниць, в тому числі і посади __________ з посадовим окладом ____ На підставі наказу № __ від 28 листопада 2008 року та штатного розпису повідомляємо вас про наступне звільнення з посади з 28 січня 2009 року на підставі ___  КЗПП України.
 
Генеральний директор Ткаченко О.
 
Нагадаємо, за інформацією джерел «ТК», готується скорочення більшої частини штату телеканалу «1+1». Джерела сайту «Дуся» називають цифру 80% і стверджують, що з проектів власного виробництва у наступному році збережуться лише «ТСН» та «Катастрофи». «Детектор медіа» чекає на офіційні коментарі телеканалу.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY