detector.media
27.11.2008 10:20
На запорізькому каналі МТМ з’явилось інформаційне мовлення
Запорізька муніципальна телекомпанія МТМ у співпраці з інформаційним каналом «24» запустила інформаційний проект «Новини», повідомляє дописувач «Детектор медіа» з Запоріжжя Олексій Руденко. Новини орієнтовані на висвітлення міських подій та показ авторських матеріалів, що розглядають різноманітні сфери суспільного життя.
 
Це перша за чотири роки існування каналу спроба розпочати інформаційне мовлення. За словами керівництва телеканалу, до цього моменту втілити цей задум заважала відсутність кваліфікованих кадрів, достатнього технічного забезпечення та фінансування.
 
 «Зараз ми розвиваємось і вдосконалюємось, - зазначає виконавчий директор телеканалу В’ячеслав Саричев.  - Звичайно, не все йде гладко. Є робочі моменти, помилки, з якими доводиться працювати. У нас дуже молодий колектив — це переважно студенти вишів. З одного боку існує нестача досвіду та «не набита» рука. З іншого — цілий океан молодої енергії, яка здатна перевертати гори».
 
Отримавши ліцензію у 2004 році, канал МТМ  розпочав своє мовлення низкою авторських програм культурно-освітньої спрямованості. Як раніше повідомляла «ТК», торік керівництво МТМ уклало партнерську угоду з каналом «24», у співпраці з яким реалізовано низку проектів, зокрема й Новини».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY