detector.media
26.11.2008 17:41
18 грудня у Харкові – семінар «Висвітлення діяльності органів судової системи, судової реформи та судових процесів»
18 грудня у Харкові Інститут медіа права та Харківська правозахисна група проведуть семінар для журналістів на тему «Висвітлення діяльності органів судової системи, судової реформи та судових процесів».
 
На семінарі буде презентовано результати дослідження якості надання громадськості через ЗМІ інформації про судову систему. Учасники семінару візьмуть участь в обговоренні усього комплексу питань, пов’язаних з висвітленням діяльності судової гілки влади. Серед іншого передбачається забезпечення журналістів матеріалами у друкованій та електронній формі.
 

Початок семінару о 9.00. Вхід на семінар безкоштовний, однак попередня реєстрація необхідна. Для реєстрації на семінар будь ласка заповніть анкету учасника семінару та надішліть її електронною поштою за адресою info@medialaw.kiev.ua або факсом (044) 284-6164. Витрати на проїзд учасників з інших міст буде покрито організаторами за умови попередньої реєстрації. Семінар відбудеться у місті Харкові, адреса місця проведення семінару буде додатково повідомлена зареєстрованим учасникам.

Захід проводиться в рамках грантової програми «Обізнаність суспільства про судову систему»  за підтримки Агентства Сполучених Штатів із Міжнародного розвитку (USAID).
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY