detector.media
21.11.2008 12:12
Олександр Ткаченко: Звільнення старожилів «1+1» – «природний процес»
Олександр Ткаченко: Звільнення старожилів «1+1» – «природний процес»
Наступного року телеканал «1+1» збирається оптимізувати структуру та продовжити практику пошуку нових облич каналу. Зміну низки ведучих, яка викликала дискусію і обговорення в ЗМІ, генеральний директор групи компаній «1+1» Олександр Ткаченко вважає за природний процес. Про це він заявив «МедіаБізнесу» під час зустрічі з журналістами. Представники «Детектор медіа» про зустріч проінформовані не були, хоча існувала попередня домовленість та кількаразове запрошення від піар-служби каналу.
 
«Змінюється формат каналу, змінюються ведучі. Канал запропонував глядачеві новий формат новин і телеглядачі позитивно на це відреагували. Сьогодення потребує свіжих підходів та облич. Було б дивним, якби формат програми «Післямова», яку я вів у середині 90-их, досі залишався актуальним», – зазначив він.  

Ткаченко також назвав структуру, яка донедавна існувала на каналі, неефективною. «Занадто великі штати – замала відповідальність. Криза змусила нас подивитися на деякі речі інакше. Ми не приховуємо, що паралельно з реорганізацією відбудуться скорочення».

Про всі деталі реорганізації Олександр Ткаченко розповідати не став, але для прикладу розповів як зміниться принцип виготовлення телеконтенту – тепер людей будуть залучати безпосередньо на період роботи над конкретними проектами. Генеральний директор «1+1» також зазначив, що чутки, які ширяться у пресі, про масштаби скорочень персоналу на «плюсах» сильно перебільшені.

Прокоментувати подальшу долю Алли Мазур, Ганни Безулик, В’ячеслава Піховшека, Ольги Герасим’юк та інших Олександр Ткаченко відмовився.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY