detector.media
19.11.2008 11:56
У Рівному ВД «ОГО» і телекомпанія «Рівне 1» провели «Народні теледебати», а кореспондент «Рівненської газети» балотувався в мери
Мультимедійний проект «Народні теледебати», присвячений виборам міського голови Рівного, реалізували 15 листопада Видавничий дім «ОГО» і телерадіокомпанія «Рівне 1». Вони організували майже двогодинне ток-шоу в прямому ефірі, участь у якому взяли не лише семеро кандидатів на посаду міського голови Рівного та журналісти місцевих ЗМІ, а й телеглядачі, відібрані з допомогою анкетування в інтернеті та в газетах-учасницях проекту.
 
Кожен із кандидатів мав змогу висловитись у двох тематичних блоках програми: «Житлово-комунальне господарство» та «Шляхи наповнення міського бюджету», а також відповісти на запитання журналістів, глядачів і своїх конкурентів.
 
«Народні теледебати» стали черговим спільним мультимедійним проектом Першого місцевого телеканалу та Видавничого дому «ОГО». На черзі – вже традиційний для співпраці «ОГО» та «Рівне 1» телемарафон «Доба вибору» – він відбудеться в ніч після виборів 30 листопада.
 
Водночас «Рівненська газета» вирішила показати вибори «зсередини», висунувши свого спеціального кореспондента – 22-річного Юрія Дюга – кандидатом на посаду міського голови. Віднедавна Юрій Дюг щотижня готує для газети спеціальний репортаж для рубрики «Перевірено на собі».
 
- Для нас, журналістів, участь колеги у виборах – це явище безумовно позитивне, - вважає головний редактор ВД «ОГО» Віталій Голубєв. – Адже хто як не журналіст зможе найповніше і найоб’єктивніше розповісти рівнянам про справжній перебіг виборчої кампанії.
 
Як запевнив Віталій Голубєв, участь власного журналіста у виборчій кампанії жодним чином не позначається на редакційній політиці видань ВД «ОГО».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY