detector.media
17.11.2008 11:35
Скорочення на «1+1»: Олександр Лозинський, Влад Корчин, Вікторія Горенштейн, Костянтин Дупак та інші
«Детектор медіа» отримала підтвердження факту скорочення штату у групі компаній «1+1». Зокрема, повідомлення про звільнення за два місяці з причини реорганізації отримав виконавчий продюсер «1+1» Олександр Лозинський.
 
«Наш новий топ-менеджмент в особі Олександра Владиславовича (Ткаченка, - «ТК») вирішив, що мене не потребує. Мені, як і багатьом, вручили офіційний папір, де все за законом і красиво – за два місяці з причини реорганізації», - сказав пан Лозинський.
 
За його інформацією, подібне повідомлення отримали керівник компанії «1+1 Продакшн» Влад Корчин, заступник генерального директора «1+1» Вікторя Горенштейн, технічний  директор Костянтин Дупак та інші.
 
Раніше «ТК» отримувала інформацію про скорочення на каналі з різних джерел, але прес-служба «1+1» офіційно спростовувала її. «На каналі в найближчі місяці планується проведення оптимізації структури компанії, - повідомила «ТК» піар-директор «1+1» Анастасія Жук. – Ми, безперечно, відчуваємо вплив світової економічної кризи, але рішення про оптимізацію структури було ухвалене ще до її настання і обґрунтоване необхідністю підвищити ефективність бізнесу. Зміни на «1+1» торкнуться різних департаментів. Наприклад, буде змінено принцип роботи виробництва телеконтенту. Планується, що надалі до процесу виробництва люди залучатимуться безпосередньо на період роботи над конкретними проектами. Таким чином канал оптимізує і витрати, і структуру». На пряме запитання, чи йдеться про скорочення, і кого саме буде скорочено, на каналі поки що не відповідають.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY