detector.media
14.11.2008 08:30
«1+1» реорганізовує комерційну службу в окрему компанію для продажу спонсорства
Телеканал «1+1» розглядає можливість виділення комерційної служби в окрему компанію, яка займеться продажем спонсорства на каналі, повідомляє «КоммерсантЪ». За даними джерел газети, нову структуру, скоріш за все, очолить заступник генерального директора «1+1» Ігор Пуришев, а реорганізація пов’язана із плановою заміною старої команди.
 
У новій компанії також працюватиме теперішній начальник комерційної служби Олександр Шкаровський. Намір створити окрему компанію для продажу комерційних можливостей «1+1» підтвердив сам пан Пуришев: «Ми справді плануємо вийти на аутсорсинг, і канал не займатиметься продажами». Проте залишати свою теперішню посаду він поки що не має наміру.
 
«Комерційної служби в тому вигляді, в якому вона була, вже не буде. Ми вважаємо, що це ефективніший спосіб отримання доходів, який дає сильнішу мотивацію для комерційної служби», - сказав газеті генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко.
 
За даними джерел газети, договір «1+1» та сейл-хаусу «Відео Інтернешнл – Пріоритет» передбачає відрахування відсотка від продажів спонсорських пропозицій, а у разі появи окремої компанії телеканалу, можливо, доведеться платити посереднику комісійні.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY